Laadukkaat Lattiapinnoitteet ja Kuivasirotelattiat

Tarjoamme kattavan valikoiman lattiapinnoitteita, jotka soveltuvat monenlaisiin tiloihin kuten teollisuustiloihin, toimistoihin ja varastotiloihin. Meiltä löydät sekä design-betonilattiat että Mastertopin ja Sika Finlandin kuivasirotepinnoitteet, jotka tarjoavat sekä tyylikkyyttä että kestävyyttä vastaamaan erilaisia käyttövaatimuksia.

  • MasterTop Kuivasirotelattiat
  • Sika Finland Pinnoitteet
  • Kova Kulutuskestävyys
Lattipinnoitteen asennusta
Valmis Lattiapinnoite hallissa

MasterTop Kuivasirotelattiat

MasterTopin kuivasirotelattiat edustavat huippulaatua ja kestävyyttä lattiapinnoitteissa. MasterTop-tuotevalikoima tarjoaa laajan kattauksen kuivasirotteita sekä lattiaratkaisuja, joiden pohjana toimivat mm. sementti, epoksi ja polyuretaani. Tämä valikoima mahdollistaa ihanteellisen ratkaisun löytämisen, olipa tarpeenasi sitten esteettisesti miellyttävä lattia melunvaimennuksella, erinomainen kulutuksenkestävyys tai antistaattiset ominaisuudet. MasterTopin lattiamateriaali sopii erinomaisesti niin teollisuus- kuin varastotiloihin tarjoten pitkäkestoisuutta ja monipuolisia ulkonäkövaihtoehtoja.
Ota yhteyttä saadaksesi kohteestasi tarjous!

Valmis Lattiapinnoite hallissa

Miksi valita lattiapinnoitus?

  • Pidentää lattian käyttöikää merkittävästi
  • Helppo puhdistaa ja ylläpitää
  • Monipuoliset ulkoasu-vaihtoehdot
sirotelattian-valmistuminen hallirakennuksessa
Yhteys

Kysy tarjous lattiapinnoitteista

Oletko kiinnostunut saamaan korkealaatuisen ja kestävän lattiapinnoitteen? Täytä ohessa oleva lomake antamalla projektisi neliömäärä ja muut yksityiskohdat. Teemme lattiapinnoitteet ja kuivasirotelattiat monipuoliselisesti mm. yritysten, toimistojen ja teollisuustilojen tarpeisiin. Anna meille tietoa kohteestasi, niin palaamme sinulle tarjouksella, joka vastaa tarpeitasi.

Pyydä tarjous lattiapinnoitteesta

Kuivasirotelattian viimeistely Epoksilattian asennus hallissa

Usein kysyttyjä kysymyksiä lattiapinnoitteista

Miksi valita kuivasirotelattia?

Kuivasirotelattia on ihanteellinen valinta, kun tarvitaan erityisen kestävää ja pitkäikäistä lattiapinnoitetta. Se sopii erinomaisesti teollisuus- ja varastotiloihin sekä muihin alueisiin, joissa lattia altistuu suurelle kulutukselle. Kuivasirotelattia tarjoaa myös hyvän kemikaalien ja lämmön kestävyyden sekä liukastumisen eston.

Kuinka pitkä lattiapinnoitteen kuivumisaika on?

Voiko lattiapinnoitteita käyttää lattialämmityksen kanssa?

Miten lattiapinnoite vaikuttaa lattian esteettisyyteen?

Ylös