Betonilattiat kaikkiin tiloihin

Toteutamme ammattitaidolla kestävät ja tasaiset betonilattiat erilaisiin kohteisiin, kattaen koko prosessin aina hiekkapatjan valmistelusta viimeisteltyyn pintaan asti. Olemme erikoistuneet pitkäikäisten betonilattioiden valmistukseen, jotka kestävät kovaakin kulutusta vuosikymmenten ajan. Yli kahdenkymmenen vuoden ajan olemme valaneet betonilattioita, huolehtien jokaisesta askeleesta – eristämisestä ja raudoituksesta betoninvalun ja lattian hiontaan asti.

  • Betonilattiavalut
  • Betonilattioiden korjaukset
  • Yksilölliset betonityöt
Betonintasoitus sisällä koneella
Betonintasoitus sisällä koneella

Maakostea Betoni - BekaFloor

Estofloorsin kautta saat BekaFloorin maakosteaa betonia ja ammattitaitoisia valutöitä. Toimitamme Bekafloor-massan suoraan kohteeseen, sekoitamme sen paikan päällä ja valamme nopeasti kuivuvan lattian.

Bekafloorin maakostea betoni on kustannustehokas valinta, joka sekoitetaan vasta työmaalla. Sen vähäinen kutistuma, A-luokan suoruus ja roiskumattomuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin kohteisiin.

Valmis betonilattia hallissa

Betonilattioiden palvelut

Olemme toteuttaneet laadukkaita betonilattiapalveluita monenlaisiin kohteisiin, kuten uudisrakennuksiin, saneerauskohteisiin, teollisuushalleihin ja julkisiin tiloihin. Erikoisalaamme kuuluvat betonilattioiden valutyöt, vanhojen betonilattioiden korjaus ja kokonaisvaltainen lattianvalutyö betoneineen ja tasoitukseineen. Joustavina ammattilaisina varmistamme, että työt toteutetaan täsmällisesti ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Ota yhteyttä saadaksesi kohteestasi tarjous – tarjoamme korkealaatuista työtä joka askeleella.

Valmis betonilattia hallissa

Valmis betonilattia hallissa
  • Kattavat betonilattiapalvelut uudis- ja korjauskohteisiin
  • Yli 20 vuoden kokemus ja korkea ammattitaito
  • Räätälöidyt lattiaratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan
Betonilattian teko ulos
Yhteys

Kysy tarjous betonilattiasta

Täyttäessäsi tarjouspyyntölomaketta, ilmoitathan projektisi neliömäärän. Jos et ole varma betonin paksuudesta, voit jättää sen kohdan tyhjäksi – annamme mielellämme ehdotuksen sopivasta paksuudesta. Kerro myös betonilattian käyttötarkoitus, jotta voimme tehdä tarjouksen juuri sinun tarpeisiisi.

Kysy tarjous betonilattiastasi

contact image contact image

Usein kysyttyjä kysymyksiä betonilattioista ja niiden asennuksesta

Kuinka kauan betonilattian kuivuminen kestää?

Betonilattian kuivuminen riippuu monista tekijöistä, kuten betonin sekoitussuhteesta ja olosuhteista. Perussääntönä voidaan kuitenkin pitää, että lattialaatta kuivuu hyvissä olosuhteissa noin 1cm / viikko eli yleensä betonilattian kuivumiseen täytyy varata noin 7–28 päivää.

Miten betonilattiaa tulisi huoltaa?

Voiko betonilattian päälle asentaa muita lattiamateriaaleja?

Miten betonilattian hinta määräytyy?

Ylös